Showing all 6 results

Byrundtur i Hurghada
On Sale

Byrundtur i Hurghada

Er det din første gang i Hurghada, vil vi gerne tilbyde denne byrundtur, hvor vi vil vise dig byens historie, skønhed og magi. Den gamle fiskebydel med de gamle huse og traditionelle folk og den moderne marina med luksuslejligheder. Oplev den ægyptiske stil med handel i den gamle basar, den gamle havn, hvor man bygger både, fiskemarkedet, domkirken og byens største moské.

Den nubiske landsby
On Sale

Den nubiske landsby

Hvis man vil opleve en spændende sejltur mellem stenpuklerne og øerne i Nilen, til Den Nubiske Landsby, hvor vi rider på kamelen, besøger Nubierne og leger med krokodillerne.

Felukka sejlads på Nilen
On Sale

Felukka sejlads på Nilen

At sejle med en gammel Ægyptisk båd, der er noget anderledes end man lige tror. På vores tur ned ad Nilen kom vi ud at sejle med sådan en båd. Den sejler stille og roligt og det er utroligt at se hvor den er så god til at sejle rundt mens den glider på nilen. Den har et kæmpe sejl på for at få den rigtig op mod vinden for at sejle frem. 

Hvis du søger eksotiske eventyr, vil en felucca være dit bedste valg i Aswan!

Luftballon tur
On Sale

Luftballon tur

Hvis man vil prøve at flyve sammen med fuglene tidligt om morgene, mens man ser den nye dag står op nedenfor, så tag med os på denne udflugt. En tur i luftballon om morgenen, på vestbredden, hvor man kan se det hele fra himlen. Man må ikke gå glip af denne udflugt!

Lys og Lyd showet ved Philae templet
On Sale

Lys og Lyd showet ved Philae templet

Hvis du vil opleve Philae eller Isis templet om aftenen under tæppe af stjernene med et flot lys- og lydshow. Når der blændes op for det flotte lyd- og lysshow, får det gamle tempel en næsten magisk stemning. Desuden fremstår de smukke relieffer og billeder meget tydeligt

Tyrkisk bad - Hamam & SPA
On Sale

Tyrkisk bad – Hamam & SPA

Selvom vi er i Ægypten, kan du stadig finde et typisk tyrkisk bad her i Hurghada. Hvis du gerne vil forkæle dig selv og nyde en afslappende og lækker helkrops massage, så bestil denne oplevelse.