VIP - Endagstur til Luxor med bus

VIP – Endagstur til Luxor med bus udflugt i detaljer:

Under vores VIP – Endagstur til Luxor med bus, henter vi dig direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores guide vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.

På vores vej til Luxor, kan du langs Nilen allerede få et indtryk af det Ægyptiske landskab, og livet i forskellige byer og landsbyer i det Øvre Ægypten; og vi vil selvfølgelig gøre stop, når du end har brug for det.

VIP - Endagstur til Luxor med bus
VIP – Endagstur til Luxor med bus

Når vi kommer frem til vores destination, vil vi først og fremmest vise dig under vores VIP – Endagstur til Luxor det unikke Karnak Tempel, som helt sikkert er et af de mest ekstraordinære templer i verden, da det stadig er i en utrolig god tilstand, selvom det har stået i flere tusinde år – så med en smule fantasi, vil du nemt finde dig selv tilbage i fortiden, dengang templet stod i al sin pragt. Du vil få en del tid til at spadsere rundt, hvor du kan besøge indgangspartiet og få et indtryk af, hvordan de enorme pyloner blev bygget. Gå ned gennem Sfinksalléen, hvor der på begge sider er rækker af kriosfinkser (sfinks med vædderhoved), oplev hypostylhallen med dens mere end 100 store, men velbevarede søjler, beundre hieroglyfferne og malerierne, besøg den hellige sø, og tag et kig på de forskellige kapeller, templer og statuer. Og hvis du har lyst, kan du finde den hellige skarabæ tæt på søen, og hvis du går rundt om den tre gange, med uret – så siger legenden, at efterkommere snart vil følge…!

Efter dette fascinerende besøg, vil vi fortsætte vores VIP – Endagstur til Luxor nyde en sejltur over Nilen til vestbredden, hvor vi vil spise en lækker frokost på en lokal restaurant.

VIP - Endagstur til Luxor med bus
VIP – Endagstur til Luxor med bus

Når vi alle er mætte, vil vi fortsætte vores VIP – Endagstur til Luxor. Først vil vi gøre ophold for at tage et kig på de 3.400 år gamle Memnon Kolosser, de enorme statuer af Amenhotep III, som engang stod vagt foran hans, nu ikke eksisterende, daltempel, som engang var større end Karnak Templet.

Herefter er det tid til at besøge Kongernes Dal, hvor de gamle ægyptere begravede deres konger, og embedsmænd, igennem 500 år, og hvor mumierne af de mest berømte og glamourøse personer fra faraonisk tid er fundet. Du kan her gå ned i gravene, som tilhører de Ægyptiske herskere, og opleve de velbevarede farverige malerier og historier skrevet med hieroglyffer på væggene.

Vores sidste stop under VIP – Endagstur til Luxor er enestående – nemlig besøget til Hatshepsuts Tempel. Hun var en af de mest fascinerende herskere i det gamle Ægypten, en kvindelig farao, som beviste sine evner til at regere succesfuldt over et imperium, og endeligt skabte hun også et arkitektonisk ekstraordinært dødetempel til hende selv, med tre terrasser adskilt af søjlegange, en hypostylhal og mange statuer, malerier og relieffer.

Vi vil returnere til hotellet om aftenen.

Prisen er ved minimum 4 personer

Er man ikke 4 personer eller gerne vil afsted 2 personer kan turen stadig gennemføres.

Prisen er 1275 kr. pr. person ved 2 personer

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og turguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Internationale og nationale flyvninger
  • Visum

Prisen inkluderer:

  • Privat transport fra/til dit hotel, og mellem seværdighederne, i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Privat dansktalende guide
  • Adgangsbilletter til de ovennævnte seværdigheder
  • Sejltur over Nilen
  • Frokost på en lokal restaurant
  • Mineral- og sodavand

Tidspunkter for denne udflugt:

Afhentning fra Hotellet klokken ca. 05.00

Hjemkomst til Hotellet klokken ca. 20.00

Bemærk tidspunkterne kan afvige.