VIP - Endagstur til Luxor

VIP - Endagstur til Luxor
VIP – Endagstur til Luxor

VIP – Endagstur til Luxor udflugt i detaljer

Vi henter dig til vores VIP – Endagstur til Luxor direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores guide vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.

På vores vej til Luxor, kan du langs Nilen allerede få et indtryk af det Ægyptiske landskab, og livet i forskellige byer og landsbyer i det Øvre Ægypten; og vi vil selvfølgelig gøre stop, når du end har brug for det.

Når vi kommer frem til vores destination, vil vi først og fremmest under VIP – Endagstur til Luxor, vise dig det unikke Karnak Tempel, som helt sikkert er et af de mest ekstraordinære templer i verden, da det stadig er i en utrolig god tilstand, selvom det har stået i flere tusinde år – så med en smule fantasi, vil du nemt finde dig selv tilbage i fortiden, dengang templet stod i al sin pragt. Du vil få en del tid til at spadsere rundt, hvor du kan besøge indgangspartiet og få et indtryk af, hvordan de enorme pyloner blev bygget. Gå ned gennem Sfinksalléen, hvor der på begge sider er rækker af kriosfinkser (sfinks med vædderhoved), oplev hypostylhallen med dens mere end 100 store, men velbevarede søjler, beundre hieroglyfferne og malerierne, besøg den hellige sø, og tag et kig på de forskellige kapeller, templer og statuer. Og hvis du har lyst, kan du finde den hellige skarabæ tæt på søen, og hvis du går rundt om den tre gange, med uret – så siger legenden, at efterkommere snart vil følge…!

Efter dettee fascinerende besøg under vores VIP – Endagstur til Luxor, vil vi nyde en sejltur over Nilen til vestbredden, hvor vi vil spise en lækker frokost på en lokal restaurant.

Når vi alle er mætte, vil vi fortsætte vores tur i bus. Først vil vi gøre ophold for at tage et kig på de 3.400 år gamle Memnon Kolosser, de enorme statuer af Amenhotep III, som engang stod vagt foran hans, nu ikke eksisterende, daltempel, som engang var større end Karnak Templet.

Herefter er det tid til at besøge Kongernes Dal, hvor de gamle ægyptere begravede deres konger, og embedsmænd, igennem 500 år, og hvor mumierne af de mest berømte og glamourøse personer fra faraonisk tid er fundet. Du kan her gå ned i gravene, som tilhører de Ægyptiske herskere, og opleve de velbevarede farverige malerier og historier skrevet med hieroglyffer på væggene.

VIP - Endagstur til Luxor
VIP – Endagstur til Luxor

Vores sidste stop er enestående – nemlig besøget til Hatshepsuts Tempel. Hun var en af de mest fascinerende herskere i det gamle Ægypten, en kvindelig farao, som beviste sine evner til at regere succesfuldt over et imperium, og endeligt skabte hun også et arkitektonisk ekstraordinært dødetempel til hende selv, med tre terrasser adskilt af søjlegange, en hypostylhal og mange statuer, malerier og relieffer.

Vi vil returnere til hotellet om aftenen.

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel, og mellem seværdighederne, i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Dansktalende guide
  • Adgangsbilletter til de ovennævnte seværdigheder
  • Sejltur over Nilen
  • Frokost på en lokal restaurant
  • Mineral- og sodavand

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og turguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Internationale og nationale flyvninger
  • Visum

VIP - Endagstur til Luxor

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating