VIP - Endagstur til Cairo med fly

VIP – Endagstur til Cairo med fly udflugten i detaljer:

Vi henter dig til VIP – Endagstur til Cairo med fly direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores repræsentant vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Han vil køre dig til Hurghada Lufthavn, hvor du vil gå ombord på dit fly til Cairo.

VIP - Endagstur til Cairo med fly
VIP – Endagstur til Cairo med fly

Vores chauffør vil vente på dig i Cairo Lufthavn og køre dig direkte til dit første besøg – Under vores VIP – Endagstur til Cairo med fly fra Hurghada vil vi starte med at besøge de enorme Pyramider i Giza. Du vil blive imponeret over denne sidste af Oldtidens syv vidundere. Bygget for mere end 4.500 år siden, som evige monumentale grave for faraonerne Kheops, Khefren og Mykerinos, er de stadig en arkitektonisk hemmelighed.

Du kan også dele et hemmeligt smil med den mystiske Sfinks, en skulptur med løvekrop og et ansigt af en farao. Hvis du har lyst kan du frivilligt ride på en kamel, træde ind i en pyramide eller besøge ”Solbåds Museet”, som ligger ved siden af Den Store Pyramide. Den legendariske ”Solbåd” er et stykke ekstraordinært ingeniørkunst, hvori Kheops, som byggede den Store Pyramide, ønskede at sejle gennem Underverdenen.

 

VIP - Endagstur til Cairo med fly
            VIP – Endagstur til Cairo med fly

Herefter vil vi spise frokost på en lokal restaurant, hvorefter vi vil fortsætte vores VIP – Endagstur til Cairo med fly og besøger Det Ægyptiske Museum, som rummer en umådelig stor samling af artefakter, smykker, statuer, sarkofager, mumier og mange andre genstande. Oplev skattene fra det faraoniske Ægypten og dyk ned i historien om den fascinerende civilisation. For et mindre beløb kan du komme ind i ”mumie rummet”, hvor du kan stå ansigt til ansigt med kendte, ægyptiske royale mumier fra oldtiden.

Hvis der er tid under vores VIP – Endagstur til Cairo med fly , vil du om eftermiddagen få lidt tid for dig selv i det centrale Cairo; her kan du shoppe i den berømte Khan el Khalili Basar og købe souvenirer og afprøve et typisk element i den arabiske kultur – at forhandle.

Om aftenen, når vi slutter vores VIP – Endagstur til Cairo med fly vil vi flyve tilbage til Hurghada, hvor vores chauffør vil vente i lufthavnen og køre tilbage til hotellet.

Prisen er med engelsktalende guide. Minimum 4 personer.
Ture er en privat tur og ikke afhængig af andre grupper
Ønskes dansktalende guide koster det 1699 pr. person

Prisen inkluderer:

 • Transport fra dit hotel til Hurghada Lufthavn og tilbage i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Nationale flyvninger Hurghada – Cairo – Hurghada
 • Transport fra/til Cairo Lufthavn og mellem seværdighederne i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Engelsktalende guide – Dansktalende guide er prisen 150 kr. ekstra pr. person
 • Adgangsbillet til de ovennævnte seværdigheder
 • Frokost på en lokal restaurant

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkepenge til chauffører og turguider
 • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
 • Internationale flyvninger
 • Visum
 • Fotografering på det Det Ægyptiske Museum
 • Kamelridning rundt om Pyramiderne
 • Adgangsbillet til enten Kheops, Khefrens eller Mykerinos’ Pyramide i Giza
 • Besøg på Solbåds Museet i Giza

Yderligere aktiviteter, som vi kan tilbyde dig mod ekstra tillæg:

 • Besøg i mumie rumme

Tour Reviews

May 21, 2017

4 personer på privat en dag i Cairo, med fly fra Hurghada. Vi efterspurgt en tur til pyramiderne men fik meget mere. Vi blev hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, i Cairo ventede en utrolig sød og velforberedt guide, som havde gode ideer til at gøre vores dag spændende. Vi havde bil og guide til rådighed og bestemte 100 % selv over dagen. Det blev til tur gennem cairos gader. Det egyptiske museum , sejltur på Nilen, frokost , papyrus værksted, pyramider med hestevognstur, parfume hus, og en god omvej tilbage til lufthavnen. En stor oplevelse , meget tur for pengene. Hvis vores rejse går til Egypten igen vil vi klart kontakte Sfinks rejser

Leave a Review

Rating