This post is also available in: Deutsch English

Den nubiske landsby

Den nubiske landsby

Den nubiske landsby udflugten i detaljer:

Vores guide vil hente dig direkte fra dit hotel eller dit skib i Aswan til din Felukka sejlads. Den er en traditionel træ sejlbåd, der bruges især langs Nilen i Ægypten, der består af en latinersejl eller trekantet sejl. Felucca kan måle op til 12-13 meter og afhænger meget af vinden, da de ikke er udstyret med motorer.

Nyd din Felucca Sejlads i Aswan på Nilen i felucca i ca. en times tid, mens du sejle omkring Elephantine-Øen og den botaniske have, der er kendt for sine sjældne planter, der blev importeret fra hele Verden, da I år 1899 brugte Lord Kitchener denne Ø for at være et sted, hvor hans soldater kan hvile og kalde det Herrens hus, Skt, Simeon Klosteret, Agha Khan Mausoleum, Ædels Graver og mange flere.

Bagefter vil vi skifte til en motor båd, hvor vi kan sejle lettere mod storm til Den Nubiske landsby i nærheden af Aswan. Hvor vi vil opleve en sejltur mellem stenpuklerne og øerne i Nilen, til Den Nubiske Landsby, og besøger Nubierne, rider på kamel og hilse på krokodillerne.

Når er vi fremme i landsbyen, kan vi ride på kamelen op ad sandklitten eller  gå en tur i deres lokal markedet, og så et dejligt og hyggeligt besøg hos Nubierne, hvor vi vil få vores velkomst drinks og kigge lidt på deres hus, familie og souvenirs.

Bagefter besøger vi deres lille børnhave og skole, hvor vi vil lære lidt om deres sprog og deres aktiviteter!

Hvis du søger eksotiske eventyr, samt en felucca sejltur, vil den nubiske landsby udflugt være dit bedste valg i Aswan!

Prisen er ved min. 4 personer

This post is also available in: Deutsch English

This post is also available in: Deutsch English

This post is also available in: Deutsch English

Den nubiske landsby

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating