Super Safari fra Sharm El Sheikh

Super Safari fra Sharm El Sheikh
Super Safari fra Sharm El Sheikh

Super Safari fra Sharm El Sheikh i detaljer:

Vi henter dig til Super Safari fra Sharm El Sheikh direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Vi vil nu køre til foden af Sinaibjerget, også kaldt Jebel Musa eller Mosesbjerget, hvor det, ifølge Biblen, siges at Moses modtog de 10 Bud fra Gud udhugget på stentavler.

Efter solopgangen vil vi vandre ned mod Skt. Katharinas Kloster, og gøre ophold for at spise morgenmad, inden vi besøger klosteret. Klosteret ligger for foden af Mosesbjerget, på det sted, hvor Moses sagde, at han havde set den Brændende Busk. De første tegn på klosterliv på dette sted, formodes at have fundet sted allerede i det 4. århundrede e.Kr, hvilket gør klosteret til et af de ældste i verden. Kejserinde Helena, mor til Konstantin I, beordrede i det tidlige 4. århundrede e.Kr, at der skulle bygges et kapel på det sted, hvor den Brændende Busk efter sigende står. Klosteret i sin nuværende form blev bygget af kejser Justinian I, i det 6. århundrede e.Kr., med stærke fæstningsværker, for at beskytte munkene. Dette sted anses som helligt for både jøder, kristne og muslimer, og under Fatimide tiden blev en moské bygget her, da muslimer beskyttede klostret, kirken og munkene mod beduiner.

Du kan her se bygningerne, murerne og dekorationerne i deres næsten oprindelige form, samt utallige værdifulde genstande, som har overlevet indtil i dag, og har vist sig at være en ekstraordinær skat for moderne videnskabsmænd, gennem historien. Biblioteket omfatter den næststørste samling af gamle håndskrifter og manuskripter i verden – kun overgået af biblioteket i Vatikanet!

Klosteret huser stadig ortodokse munke og er et af de ældst fungerende klostre i verden ifølge UNESCO, som også satte det på UNESCO’s Verdensarvsliste fra 2002.

NB! Før du kan træde ind i klosteret, skal du dække dine ben, arme og dit hoved.

Nu vil vi køre længere nordpå, til den Farvede Kløft nær den lille turist landsby Nuweiba. Vi vil vandre gennem kløften og kigge på de usædvanligt smukke klippeformationer. Her kan du ikke kun finde diverse former, men også et væld af forskellige farver, som har givet kløften sit navn. Nyd dette enestående landskab på din tur, og husk at have kameraet klar!

Vi slutter vores vandretur hos beduinerne i deres lejr. Herefter kører vi til Akaba Bugten, hvor vi spiser frokost på en lokal restaurant. Her er der en rig mulighed for at smage fisk og skaldyr. Efter frokosten er det blevet tid til at slappe af på stranden, eller du kan beundre de smukke koralrev. På vej tilbage mod Sharm El Sheikh vil vi gøre et stop i Dahab, hvor der er mulighed for at shoppe til meget attraktive priser.

 

NB! Børn op til 3 år: – gratis; børn op til 12 år – 50 % rabat

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Guide assistance
  • Adgangsbillet til Skt. Katharinas Kloster
  • Frokost på en lokal restaurant

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og safariguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Snorkleudstyr (kan lejes mod et lille gebyr)
  • Visum
Super Safari fra Sharm El Sheikh

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating