Endagstur til Cairo med bus

Endagstur til Cairo med bus udflugten i detaljer:

Vi henter dig til Endagstur til Cairo med bus direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores guide vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Nu starter køreturen mod Cairo. Undervejs er der mulighed for at se de mange olieboringer i ørkenen, delfiner, et lille stykke af Danmark, når vi kører forbi Vestas vindmøllepark, samt den sydlige del af Suez Kanalen.

Endagstur til Cairo med bus
Endagstur til Cairo med bus

Vores første ophold under Endagstur til Cairo med bus, bliver på Det Ægyptiske Museum, som rummer en umådelig stor samling af artefakter, smykker, statuer, sarkofager, mumier og mange andre genstande. Oplev skattene fra det faraoniske Ægypten og dyk ned i historien om den fascinerende civilisation. For et mindre beløb kan du komme ind i ”mumie rummet”, hvor du kan stå ansigt til ansigt med kendte, ægyptiske royale mumier fra oldtiden.

Herefter er det tid til frokost på en lokal restaurant ved Nilen. Der er mulighed for at sejle på verdens længste flod, Nilen, fra museet til restauranten, hvor man kan kigge på centrum og det moderne Cairo fra båden.

Endagstur til Cairo med bus
Endagstur til Cairo med bus

Efter frokost fortsætter vi vores Endagstur til Cairo med bus og kører vi til de enorme Pyramider i Giza. Du vil blive imponeret over denne sidste af Oldtidens syv vidundere. Bygget for mere end 4.500 år siden, som evige monumentale grave for faraonerne Kheops, Khefren og Mykerinos, er de stadig en arkitektonisk hemmelighed. Du kan også dele et hemmeligt smil med den mystiske Sfinks, en skulptur med løvekrop og et ansigt af en farao. Hvis du har lyst kan du frivilligt ride på en kamel, træde ind i en pyramide eller besøge ”Solbåds Museet”, som ligger ved siden af Den Store Pyramide. Den legendariske ”Solbåd” er et stykke ekstraordinært ingeniørkunst, hvori Kheops, som byggede den Store Pyramide, ønskede at sejle gennem Underverdenen.

Endagstur til Cairo med bus
Endagstur til Cairo med bus

Efter denne spændende Endagstur til Cairo med bus udflugt fra Hurghada, vil vi nu køre tilbage til Hurghada og dit hotel.

(Gruppe med andre nationaliteter eller familie med min. 8 personer)

Prisen inkluderer:

 • Transport fra/til dit hotel og mellem seværdighederne i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Grupperejse med engelsktalende guide
 • Adgangsbillet til de ovennævnte seværdigheder
 • Frokost på en lokal restaurant

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkepenge til chauffører og turguider
 • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
 • Internationale flyvninger
 • Visum

Yderligere aktiviteter, som vi kan tilbyde dig mod ekstra tillæg:

 • Besøg i mumie rummet på det Ægyptiske Museum
 • Sejltur på Nilen
 • Kamelridning rundt om Pyramiderne
 • Adgangsbillet til enten Kheops, Khefrens eller Mykerinos’ Pyramide i Giza
 • Besøg på Solbåds Museet i Giza

Endagstur til Cairo med bus

Tour Reviews

May 21, 2017

En dagstur til Cairo og sejltur med catamaran fra Hurgada.
2 meget forskellige ture, men begge perfekt og professionelt arrangeret.
Turen til Cairo med dansk guide, som havde styr på tingene. Kan helt klart anbefales at vælge VIP turen, fremfor at skulle afsted sammen med 30 andre i en stor bus.
Turen i catamaran ud fra Hurgada var ligeledes perfekt især fordi man både fik mulighed for at se fiskene fra bunden af båden og snorkle. Vi gjorde stop efter ca 15 min sejlads og gik ned i bunden af båden, hvor man her kunne se hele undervandslivet uden at blive våd (perfekt hvis man ikke bryder sig om at snorkle)
Derefter sejlede vi lidt længere og gjorde et stop til – på ca 1,5 time. Her kunne man snorkle langs revet (rigtig fint sted med fisk og koraller) eller nyde solen/skyggen.

Vil helt sikkert anbefale sfinks rejser til alle som skal til Egypten – billige priser, fede ture og god korrespondence med Nadar, man føler sig i trykke hænder

Leave a Review

Rating