Dykkerkursus - Open Water

Dykkerkursus - Open Water
Dykkerkursus – Open Water

Dykkerkursus – Open Water i detaljer:

Vi henter dig direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.

På dette 4-dages kursus. vil du erhverve teoretisk viden i et klasseværelse, mens det praktiske vil foregå i en swimmingpool samt i det Røde Hav, alt sammen vil foregå med en certificeret PADI instruktør.

1. dag vil du have teori.

2. dag vil du prøve teorien af, ved at gøre to dyk enten i en swimmingpool eller i havet ned til en dybde på 5 meter.

3. og 4. dag kan du dykke ned til en dybde på 18 meter, hvilket vil foregå i havet.

Når du har gennemørt Dykkerkursus – Open Water, har du alle de færdigheder det kræves for at du må dykke ned til 18 meter. Du vil få udleveret dit PADI Open Water Diver certifikat, der er godkendt over hele verdenen som et moderne sportsdykker certifikat.

Dykkerkursus - Open Water
Dykkerkursus – Open Water

NB! Aldersgrænse: minimum 10 år


Bemærk ! Bestiller du idag får du Teoribog og Certificat med i prisen

 

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Dykkerudstyr
  • Frokost
  • Engelsktalende instruktør

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og instruktører
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Teoribog
  • Licens
  • Visum
Dykkerkursus – Open Water

Godmorgen herfra ❤Dykkerkursus – Open Water i detaljer:Vi henter dig direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.På dette 4-dages kursus. vil du erhverve teoretisk viden i et klasseværelse, mens det praktiske vil foregå i en swimmingpool samt i det Røde Hav, alt sammen vil foregå med en certificeret PADI instruktør.1. dag vil du have teori.2. dag vil du prøve teorien af, ved at gøre to dyk enten i en swimmingpool eller i havet ned til en dybde på 5 meter.3. og 4. dag kan du dykke ned til en dybde på 18 meter, hvilket vil foregå i havet.Når du har gennemørt Dykkerkursus – Open Water, har du alle de færdigheder det kræves for at du må dykke ned til 18 meter. Du vil få udleveret dit PADI Open Water Diver certifikat, der er godkendt over hele verdenen som et moderne sportsdykker certifikat.Dykkerkursus - Open WaterDykkerkursus – Open WaterNB! Aldersgrænse: minimum 10 årPrisen inkluderer:Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/CDykkerudstyrFrokostEngelsktalende instruktørPrisen inkluderer ikke:Drikkepenge til chauffører og instruktørerPersonlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævntTeoribogLicensVisumhttps://www.sfinksrejser.dk/udflugter/dykkerkursus-open-water/

Slået op af Sfinks Rejser i Onsdag den 17. oktober 2018

Dykkerkursus - Open Water

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating