This post is also available in: Deutsch

Safaga

Safaga Windsurfing
Safaga Windsurfing

Safaga er en havneby ved Det Røde Hav, og ligger ca. 61 km syd for Hurghada. Denne lille havn Safaga er også et turist område, der består af flere bungalows og hytter, men også en del fine hoteller. Da der er mange fosfat-miner, betragtes Safaga som fosfat eksportens hjerte. En asfalteret vej på ca. 164 km forbinder Safaga med Qena i det Øvre Ægypten og derfra kører man videre til Luxor.

Safaga havn er også porten til Duba havn i Saudi Arabien hvortil pilgrimme eller rejsende til Saudi Arabien rejser med færge.

Safaga er en charmerende havneby, hvorfra hovedsagelig fosfat udskibes, men derudover foretrækker mange dykkere at bo her, da byen ikke er præget afså mange turister som Hurghada. For dykkere ligger de vigtigste rev ca. 6-8 km fra kysten mellem Safaga Island og Ras Abu Soma, hvortil man kommer med båd.

centration i og uden for kroppen påvirker også behandlingen positivt ifølge NRC (National Research Centre).

Sandkur i Safaga

Byen har endnu en vigtig turist attraktion, der tiltrækker mange turister fra hele verden

Man har fundet ud af, at sandet i området indeholder radioaktive grundstoffer og mineraler, der er effektive ved rheumatoid arthritis (leddegigt) terapi. Analysen viste også, at jorden indeholder sort sand, hvilket er nyttigt til at kurere akut og kronisk arthritis, gigt og hudirritationer såsom psoriasis.

Patienter, der lider af rheumatoidiske lidelser, kommer til byen hvor de bliver begravet i det sorte sand, med undtagelse af hovedet, maven og brystet, to gange om dagen, efter solopgang og før solnedgang. Behandlingen varer omkring en måned.

Modsat bader psoriasispatienter i havet og ligger i solen, dog også to gange dagligt. Tidsrummet hvori de bliver ​​eksponeret for solen, bliver ordineret af terapeuten og patienten skal kunne se hurtige forbedringer i løbet af en måned, alt efter omstændighederne. I akutte tilfælde bliver patienter bedt om at gentage behandlingsforløbet.

På grund af overfloden af koralrev i området, er vandet 35 % mere salt end i andre have, hvilket i høj grad hjælper til behandlingen af psoriasis. Mere salt, som det kan ses i Det Døde Hav, betyder også mindre tyngdekraft, og dette menes at forbedre blodcirkulationen. Balancen i saltkon

This post is also available in: Deutsch