TA Certificate 2016

Soma Bay

Soma Bay er en kystby ved Det Røde Hav i Ægypten, og er beliggende ca. 45 km syd for Hurghadas Internationale Lufthavn. Soma Bays selvstændige samfund ligger på en ca. 10.000 km2 stor halvø, der er tilgængelig via en 7 km privat vej gennem en enkelt, kontrolleret indgang.

Soma Bay er en oase af eksklusiv forkælelse og fritid, med sol og behagelige temperaturer året rundt, og tilbyder alle de faciliteter, aktiviteter og muligheder, som du kan ønske dig af din drømmeferie ved Rødehavet i Ægypten. De smukke, lange sandstrande indbyder til afslapning, og de imponerende bjerge og ørkenlandskabet giver stedet en dramatisk baggrund.

Det karakteristiske ved Soma Bay er, at stedet har nogle af de bedste dykkersteder i det Røde Hav, med sine husrev og et stort udvalg af nærliggende dykkersteder. De 5 ressorter (Sheraton, Robinson Club, La Residence des Cascades, Kempinksi og the Breakers Diving & Surfing Lodge) har alle adgang til en 18 hullers par 72 golfbane og golf akademi designet af Gary Player.

Udover de mange luksushoteller i topklasse, er Soma Bay derudover også udstyret med et af ​​de største kurbade og thalassoterapi-centre i regionen, Les Thermes Marins des Cascades, der er den største ved Rødehavets riviera, mens vandsport i særdeleshed er populært på grund af de fremherskende vinde, som er perfekte til vindsurfing, kitesurfing og sejlads.

Når du bor i Soma Bay, kan du bare føle dig hjemme og husk at du ikke er helt væk fra alt, da Hurghada ligger i nærheden.

Ring eller skriv til os hvis du ønsker at tage til Hurghada om dagen eller om aftenen eller hvis du har brug for privat transport eller Limousine.

Prisen for vores fine transport eller Limousine er kun 299,- DKK Retur