TA Certificate 2016

Makadi Bay

Makadi Bay, også kaldet Makadi Bugten, er en meget flot og ny ferieby i Ægypten, der ligger ca. 30 km syd for Hurghada ved Det Røde Hav. Bugten er naturlig og smuk, og byder på stilhed og ro til sjælen, som intet andet sted i Ægypten. Den er omgivet af Ægyptens østlige ørken, der er rig på naturlig skønhed og ting at se på.

Stedet omfatter ca. 25 luksus hoteller og resorter bl.a Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa, Jaz Makadi Star & Spa, Fort Arabesque Resort, Spa & Villas, Sunwing Makadi Hotel, Makadi Palace og Grand Makadi. Temperaturen varierer mellem 15 – 23 grader om vinteren og mellem 23 – 34 grader om sommeren.

Dykning og vandsport ligger også højt på listen over ting, man skal prøve i Makadi, og bugten er en vidunderlig stranddestination ved Rødehavets riviera. Du kan slappe af på stranden eller ved poolen, nyde luksussen, danse i barerne og natklubberne og tage en tur til nærliggende Hurghada.

Når du bor i Makadi bugten, kan du bare føle dig hjemme og husk at du ikke er helt væk fra alt, da Hurghada og Safaga ligger i nærheden.

Ring eller skriv til os hvis du ønsker at tage til Hurghada om dagen eller om aftenen eller hvis du har brug for privat transport eller Limousine.

Prisen for vores fine transport eller Limousine er kun 199,- DKK Retur