Du har valgt dansk

TA Certificate 2016

Praktisk

Har børn ret til eventuelle rabatter i Ægypten?

På de fleste hoteller, indenrigsflyvninger, billetter til tog eller busser, krydstogter og entreer til seværdigheder, er børn op til 10-12 år berettiget til rabat. Disse rabatter kan i højsæsonen sommetider tilsidesættes. Sfinks Rejser vil altid oplyse dig om eventuelle børnerabatter på dit tilbud.

 

Hvad er proceduren, når jeg ankommer til lufthavnen i Ægypten?

Proceduren er den samme som i andre internationale lufthavne. Når du ankommer til lufthavnen skal du først præsentere dit pas og visum til en paskontrol officer. Du kan anskaffe et visa fra den Ægyptiske Ambassade i Danmark, eller du kan købe dit visa, når du ankommer til lufthavnen i Ægypten. Ankommer du med båd kan du anskaffe dig et visum i de fleste store havne. Efter paskontrollen, fortsætter du til området, hvor du kan hente din bagage. Når du har fundet din bagage, skal du angive, om du har noget der skal fortoldes, før du forlader lufthavnen. Når du skal rejse fra en lufthavn, skal du have dit pas og boardingcard klar.

 

Hvilke former for transportmidler findes der i Ægypten?

Der findes forskellige transportmidler i Ægypten. Indenrigsfly forbinder de store byer, mens togbanenettet kun strækker sig mellem Alexandria, Cairo, Luxor og Aswan, men du kan finde offentlige busser til næsten alle byer i Ægypten. Der finder også store biludlejningsfirmaer, hvorfra du kan leje en bil, men det fraråder vi dog. Har du brug for hjælp eller yderligere information, så send os gerne en e-mail.

 

Hvordan kommer jeg til Hurghada, Sharm El Sheikh og Marsa Alam?

Fra de fleste europæiske byer er der charterfly der flyver direkte til Det Røde Hav. Hvis du er i Cairo eller Luxor, kan du vælge en tidsbesparende indenrigsflyvning, en komfortabel privat transfer med bil eller minibus, eller en billig tur i offentlig bus til Det Røde Hav. Tog er tilgængelig mellem Alexandria, Kairo, Luxor og Aswan, men kører ikke til det Røde Hav.

 

Hvordan kommer jeg til mit hotel fra lufthavnen eller togstationen?

Har du bestilt din ferie hos os, er transport mellem lufthavnen og dit hotel altid inkluderet, medmindre andet er anført.

 

Kan I hjælpe mig med flyreservationer?

Ja. Sfinks Rejser tilbyder også at reservere internationale og indenrigs flyvninger til vores gæster. Der findes mange billige charterselskaber med rejser til Det Røde Hav, og det kan være en god idé at sammenligne priserne, inden du bekræfter din flyreservation.

 

Kan jeg få studierabat i Ægypten?

For at modtage studierabat skal du fremvise et International Student Identification Card (ISIC). Hvis du er studerende, og ISIC indehaver, kan du få mange rabatter ofte til halv pris på adgangsbilletter til de fleste arkæologiske udgravninger og museer. Du kan også få rabat på tog- og flyrejser, på nogle hoteller, restauranter og endda hos nogle lokale handlende. Fordelene ved et ISIC kort er, at det er gyldigt i 85 lande over hele verden, og omkostningerne er kun omkring 185 DKK, så det er det hele værd, hvis du rejser meget rundt. Hvis du ikke længere er fuldtidsstuderende, men er under 26 år gammel, kan du kvalificere dig til et International Youth Travel Card (IYTC), som tilbyder lignende fordele. Du kan få fat på et ISIC kort hos ISICDanmark.

 

Kan jeg tage børn med på min rejse rundt i Ægypten?

Du kan sagtens medbringe børn på din rejse rundt i Ægypten. Dog er der nogle foranstaltninger du bør tage hensyn til, hvis du rejser med mindre børn og spædbørn. Da det bliver meget varmt i sommermånederne og da solen er meget intens hele året, bør du yde tilstrækkelig beskyttelse til børnene, der skal beskyttes på alle tidspunkter. Overvej hvor du skal bo, når du foretager hotelreservationer eller Nilkrydstogter. Vælg passende aktiviteter, der er egnet for børn, og undgå lange ture i ørkenen. Du bør være ekstra forsigtig med forberedelsen af måltider (undgå at maden kommer i kontakt med postevand), og hvis du planlægger at besøge det Røde Hav, for at bade, bør du være yderligere opmærksom på deres sikkerhed i og omkring vandet. Det bedste råd, vi kan tilbyde, er at bruge din sunde fornuft, når du rejser med børn og medbring et bredt udvalg af ting der ikke er så lette at finde.

 

Kan jeg vælge forskellige rejsemuligheder hos Sfinks Rejser?

Ja. Vi tilbyder et bredt udvalg af rejsemuligheder i Ægypten: strandferie, rundrejser, sightseeing udflugter og Nilkrydstogter. Du kan vælge at bestille et fuldt personligt program, hvor du selv vælger hvad du vil se, eller du kan vælge en af vores sammensatte rejsepakker. Vi kan også være behjælpelig med reservationer af specifikke rejse-tjenester såsom bustransport, hotel overnatning, indenrigsflyvninger, dykning, snorkling, Nilkrydstogter, sightseeingudflugter eller en kombination af ovenstående rejseydelser, som du har brug for. Vi er her for at give dig en perfekt rejse.