Du har valgt dansk

TA Certificate 2016

Bestilling og Betaling

Er det dyrere hvis jeg vil personliggøre min rejse?

Generelt nej. Vi kræver ingen ekspeditionsgebyrer eller lignende, når vi forbereder en specielt skræddersyet rejse. En personlig ferie vil dog være lidt dyrere for individuelle rejsende, i forhold til vores præfabrikerede rejser, men fordelen er, at du kan tilpasse din ferie præcis som du ønsker. Du kan selv vælge hotel, seværdigheder, og du kommer ikke til at tilslutte dig store turistgrupper. Du kan tage dig tid til at se hvad der interesserer dig mest, og din samlede tidsplan bliver derved mere afslappet og fleksibel.

 

Har I en børnepolitik?

Ja. Sightseeingture og udflugter er generelt gratis for børn under 5 år. For børn optil 12 år reduceres prisen med 50 % af voksenprisen. Dog kan der forekomme undtagelser, især på sightseeingture der inkluderer indenrigsflyvninger. Børn over 12 år betragtes som voksne.

 

Hvor meget kommer min feriepakke til at koste?

Omkostningerne vil afhænge meget af, hvad du ønsker at gøre på din ferie, din foretrukne hotel/skibskategori, det valgte transportmiddel, antal rejsende og hvad tid på året du planlægger at rejse. Vores formål er at informere, vejlede og hjælpe dig med at planlægge den bedste rute, der opfylder dine personlige behov og er inden for dit budget, uden unødvendige omkostninger. Vores online forespørgselsformularer er et godt sted at starte, og er designet til at hjælpe os med at indsamle de oplysninger, vi har brug for, for at give dig et gratis tilbud på din drømmeferie.

 

Hvordan bestiller jeg min ferie eller udflugt hos Sfinks Rejser?

Den bedste måde hvorpå du kan bestille din ferie eller udflugt hos os, er ved at indsende din forespørgsel ved hjælp af vores online e-mail formular. Du er velkommen  til at gennemse vores programmer, og derved bede om en pris på en specifik rejse eller udflugt. Hvis der ønskes et særligt program, bedes du skrive dette, når du kontakter os. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel indenfor 24 timer efter modtagelsen.

 

Hvordan betaler jeg for min rejse hos jer?

Du indbetaler depositum til vores konto i Danmark, og restbeløbet skal betales ved ankomst, før dit program starter. Depositumet er påkrævet for at bekræfte din reservation, og så snart vi har modtaget beløbet på vores konto, sender vi dig dine reservations dokumenter.

 

Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille en udflugt med Sfinks Rejser?

Når som helst! Du kan rejse til Ægypten året rundt, dog kan sommeren være særdeles tør og varm. Derfor kan det være mest fordelagtigt at tage på krydstogt eller ørkensafari om vinteren, og dykning eller strandferie om sommeren, men det er helt op til dig. Du kan bestille din rejse så lang tid i forvejen, eller med kort varsel, men vi anbefaler at du begynder din planlægning i god tid. Du vil altid modtage svar fra os vedrørende dine bekymringer, spørgsmål og ønsker.